Seznam delavnic in zbirnih točk

Dejavnost Računalniki za socialno ogrožene smo začeli izvajati leta 2012 v Ljubljani, kjer se je s pomočjo OŠ Bičevje, ki nam brezplačno nudi prostor, oblikovala osrednja delavnica, ki pa ni ostala edina! POMEMBNO: Ljubljanska delavnica se zdaj nahaja v kleti stavbe Emporium v BTC-ju.

delavnicaDelavnica – Na teh naslovih se odvija celoten delovni proces: zbiranje rabljene računalniške opreme, strojno in programsko usposabljanje ter oddaja usposobljene opreme končnim uporabnikom oziroma organizacijam posrednicam.

Zbirna točkaZbirna točka – Na teh naslovih le sprejemamo rabljeno računalniško opremo in oddajamo usposobljeno opremo končnim uporabnikom oziroma organizacijam posrednicam.

Če nam želite podariti rabljeno računalniško opremo, lahko oddate vlogo preprosto preko obrazca (https://obrazci.duh-casa.si). Po oddaji vloge vas bomo obvestili o možnostih oddaje, lokacijah urnikih, kontaktni osebi za prevzem ipd.. Žal so naša prostovoljska sredstva omejena, zato nam bo v veliko pomoč, če nam boste opremo lahko dostavili vi.

Naša vizija je, da bi se podobne delavnice razvile v vseh slovenskih regijah. Vse zainteresirane posameznike in organizacije, ki bi želeli delavnico ali zbirno točko vzpostaviti v svojem kraju, vabimo, da nam pišete na racunalniki@duh-casa.si.

2 odziva na “Seznam delavnic in zbirnih točk

Komentarji so onemogočeni.