Seznam delavnic in zbirnih točk

Dejavnost Računalniki za socialno ogrožene smo začeli izvajati leta 2012 v Ljubljani, kjer se je s pomočjo OŠ Bičevje, ki nam brezplačno nudi prostor, oblikovala osrednja delavnica, ki pa ni ostala edina!

POMEMBNO: Ljubljanska delavnica se po novem nahaja v kleti stavbe Emporium v BTC-ju.

Če nam želite podariti rabljeno računalniško opremo, se obrnite na delavnico ali zbirno točko v vaši bližini. Žal so naša prostovoljska sredstva omejena, zato nam bo v veliko pomoč, če nam opremo lahko dostavite. Prosimo vas, da nas zaradi lažje organizacije pred nameravanim prihodom o tem obvestite na kontaktni telefon delavnice ali zbirne točke.

delavnicaDelavnica – Na teh naslovih se odvija celoten delovni proces: zbiranje rabljene računalniške opreme, strojno in programsko usposabljanje ter oddaja usposobljene opreme končnim uporabnikom oziroma organizacijam posrednicam.

Zbirna točkaZbirna točka – Na teh naslovih le sprejemamo rabljeno računalniško opremo in oddajamo usposobljeno opremo končnim uporabnikom oziroma organizacijam posrednicam.

Naša vizija je, da bi se podobne delavnice razvile v vseh slovenskih regijah. Vse zainteresirane posameznike in organizacije, ki bi želeli delavnico ali zbirno točko vzpostaviti v svojem kraju, vabimo, da nam pišete na racunalniki@duh-casa.si.

2 odziva na “Seznam delavnic in zbirnih točk

Komentarji so onemogočeni.