Zahvalili so se

Spoštovani!

HVALA VAM VELIKA VSEM, računalnik je genialen, vse dela! ZLATI STE!!!

Najlepši pozdrav pozdrav!

P.s. Če bi karkoli rabili, kar povejte! Srečno vsem!

ga. Marija, Maribor

Spoštovani gospod Matjaž,

računalnike smo razdelili že včeraj. V imenu učenk in učencev se vam iskreno zahvaljujemo za plemenito delo, ki ga opravljate.

Lep pozdrav

Božo Starašinič, ravnatelj

OŠ Ljubljana – Šentvid

Spoštovani;

Za podarjene računalnike se vam najlepše zahvaljujemo.

Upam oz. vem, da ste/smo polepšali dan družinam naših učencev.

Hvala še enkrat za sodelovanje in lep dan še naprej.

Brigita Gosak, šola Ribnica na Pohorju

V Kriznem centru za mlade Maribor je začasno nameščen sedemnajstletni mladostnik,iz skrajno neurejenih materialnih in socialnih razmer. Zanj se ureja- kot želi tudi sam- namestitev v vzgojno izobraževalni zavod, saj želi nadaljevati šolanje. Trenutno dopolnjuje osnovnošolsko obveznost. Prejema dodatek za nego, mesečno v višini  101,05 Ena naših nalog je, da skušamo v okviru obravnave preusmerjati pozornost iz nemoči na moč, krepiti samopodobo in občutek lastne vrednosti. V dogovoru z vašo sodelavko g. Sandro Gosek smo za mladostnika dne 5.3.2014 prevzeli rabljen računalnik, ki pokriva dve pomembni področji: je njegov in lahko ga uporablja v skladu s svojimi željami in potrebami.

Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo.

Strokovna delavka KCM:

Lilijana HAMZIĆ-GREGORČIČ

Matjaž, dober dan

Ponovno bi se ti zahvalil za PC,ki sem ga dobil za sina Dominika. Ubuntu pa rastura :))), super je.

Marko & Domnik

najlepša hvala v mojem imenu in imenu otrok hvala vam iz srca ostanite še napre take dobre duše vse najlepše vam zelimo

Barbara

Iskreno se vam zahvaljujemo za podarjene računalnike učencem OŠ Podgorje pri Slovenj Gradcu. Starši in otroci so zelo veseli le-teh.

Vse dobro v novem letu,

Tanja Glasenčnik, šolska svetovalna delavka

Spoštovani,
včeraj sem prejela od vaše organizacije “DUH ČASA” na OŠ Bičevje,Splitska ulica 13 računalnik in težko vam opišem,kako sem presrečna, da ste mi to tudi omogočili.

Ko sem vstopila v vaš prostor, mi je bilo pri srcu tako tesno zakaj, vsi ste prostovoljci in delate s srcem in dušo, da lahko pomagate ljudem v stiskah.Predvsem ne morem razumeti,da se nihče v tej naši prelepi deželi nihče ne zavzame in prisluhne takim organizacijam in jim pomaga vsaj s primernimi prostori kjer bi bilo lahko delati kot se za ljudi kot ste vi tudi spodobi.

V prihodnji dneh se bom zavzela in bom naredila vse, da takoj kontaktiram z županom g. Jankovič, ter mu pojasnim v kakšnih nemogočih prostorskih pogojih delate za ljudi,katerim pomagate in jim omogočate lepše življenje.

Ker sem tudi sama prostovoljka na Filantropiji Poljanska c. 2,se bom pogovorila tudi z našo ga. direktorico Terezo Novak, da tudi za vas na vsak način pridobimo primernejše delovne pogoje.
S spoštovanjem, Karmen Sedlar